Szervető-csodaszarvas-életfa textilbőr hátizsák - fekete Szervető-csodaszarvas-életfa textilbőr hátizsák - fekete Szervető-csodaszarvas-életfa textilbőr hátizsák - fekete Szervető-csodaszarvas-életfa textilbőr hátizsák - fekete

Szervető-csodaszarvas-életfa textilbőr hátizsák - fekete

Cikkszám : THzstxtCsfa.fk

(0)
0 Értékelés

11 500 Ft

Egyedi tervezésű, a Szervető-csodaszarvas-életfa mintájának feldolgozásával díszített textilbőr hátizsák, színes selyemcérnával hímezve. 

db

Készleten

anyaga: textilbőr

minőség: I. osztály

100% magyar termék

Egyedi tervezésű, a Szervető-csodaszarvas-életfa mintájának feldolgozásával díszített textilbőr hátizsák, színes selyemcérnával hímezve, amely lecsatolható pántjainak köszönhetően oldaltáskaként is funkcionál.

A főrekesz ideális füzetek, könyvek, táblagép vagy egy kisebb laptop tárolására. Belül cipzáras oldalzseb is található.

Táska külső méretei:

Szélessége:

27cm 
Magassága: 34cm

Csodaszarvas

A két vadásztestvér és az agancsos szarvasünő. Az agancsos szarvasünő motívumának eredetét László Gyula a későbbi szkíta művészetre ható "lurisztáni bronzok" idejébe (kb. Kr. e. 1100-600) helyezi. Az újabb kutatás szerint azonban a lurisztáni bronzok az indogermánok Perzsiában való megjelenése előtti idők művészetét reprezentálják, tehát nem lehet szó görög, vagy iráni közvetítésről. A mezopotámiai dámszarvas a suméroknál már a 3. évezredben szent állat volt: a dámünőket a templomok kultikus ligeteiben tenyésztették, s tejüket pl. Lagasban Ningirsu istennek áldozták.

A csodaszarvasról és a szimbolikáról bővebben ide kattintva olvashattok.

Kérdezz az eladótól!

Az email címed nem jelenik meg sehol, csak azért kell megadni, hogy a választ email-ben is megkapd!

Még nem érkezett kérdés ehhez a termékhez.

Még senki sem értékelte a terméket, legyél te az első!

Megosztás