A csapat

A csapat

A csapat

A kulisszák mögött :)

A Szervető termékek tervezésében, létrehozásában és értékesítésében magyar családok serénykednek.

Fontosnak tartjuk bemutatni, hogyan készül el összetartó csapatmunkával az itthon gyártott Szervető ruházat és kiegészítők. Sajnos ez lassan kuriózum lesz és talán nem utolsó szempont tudni, hogy a vásárlással mennyi és milyen magyar embert támogatsz...

A Szervető termékcsalád grafikusa: Barcsik Géza grafikus és festőművész. Géza az általunk is képviselt újraértelmezett magyar hagyományőrzést, régi világok örök értékeit képviseli, mágikus képi ábrázolásban. Mindezt olyan sajátos titáni erővel teszi, hogy számos embert megérint és lelkesít egy letűntnek látszó, újraéledő világ horizontjáról.Barcsik Géza

A család 20 éve foglalkozik pólók értékesítésével, ezért úgy gondoltuk, hogy a legkönnyebben elkészített hétköznapi ruházatban, a pólógyártásban építjük fel ezt a gondolati ébredést, ami, mint utólag kiderült, nem is olyan könnyű. Főleg miután tönkretették a magyar könnyűipart és nem lehet kapni itthon készített pólót, sőt lelkiismeretes varrodát találni is nehéz...Az ország tele van olyan ruhaipari dolgozóval, aki nem ért egy póló széria készítéséhez sem, mert csak részfeladatokat tanítottak meg neki vagy nincs megfelelő eszköze hozzá. Higgyék el, elég szörnyű a helyzet! De nem adtuk fel!

Vajon miért kellene mindenkinek I love N.Y. vagy almaszósz jelentésű kínai jeles pólót viselnie?!

Minket őrülten zavart, hogy fiatalokként nem találunk olyan hétköznapi viseletet, ami magyar, egyedi, értelmes üzenete van a világ felé, elérhető áron van, és ezért jól is érezzük benne magunkat.

A szimbolika megkívánja, hogy a kötéstől kezdve magyar árut állítsunk elő, ezért egy 25 éves múlttal rendelkező körkötő és festő üzemmel dolgozunk együtt. Így megbízható minőséggel állhatunk vásárlóink elé. A férfi, női, gyerek póló tiszta pamut kelméjét készítik itt, egy ún. Z csavart szálas eljárással, ami biztosít arról, hogy a póló ne csavarodjon.

SzitanyomásNéhány fővel rendelkező kis házi varrodák készítik a pólókat, táskákat precíz munkával.

És egy kreatív, lelkes, kiváló szakember a táskákat, párnákat.

A minták szitanyomással és hímzéssel kerülnek fel a pólókra.

A szitanyomó fiú lelkiismeretes „Szervető rajongó”, ezért mindig naprakész, ha Szervető mintákkal dolgozhat.

A hímző műhely nagy múlttal és szakértelemmel készíti el a hímzett pólókat.

Rendesen feladjuk a leckét számukra a minták hímzett megvalósításakor, ami a legmodernebb gépparkkal sem egyszerű. Érdekességként: a „napbanéző” folyamatos munkával 10 órán keresztül készül, 60.000 öltéssel.

Mi ezeket a gyártási folyamatokat szervezzük, ellenőrizzük, új modelleket ötlünk ki, mintadarabokat készítünk, teszteljük, bővítjük a termékcsaládot. Reklámot készítünk, hogy eljusson hozzátok és értékesítjük nektek vásárokon, viszonteladókon és interneten keresztül.