Szervető az Ősök Napján

Szervető az Ősök Napján
Természetesen idén is megtaláltok bennünket Ősök Napján! Sok szeretettel, új termékeinkkel várunk Mindenkit!
A V. Ősök Napja időpontja 2019. VIII. 16-17-18.

A Magyar Turán Alapítvány által életre hívott Magyar Turán Szövetség 2019-ben, augusztus 16-17-18-án rendezi meg a V. Ősök Napját. A Bugacon megrendezett ünnep a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állít emléket, az Ősök Napja mára olyan összekötő kapoccsá vált, ami az egész Kárpát-medencei magyarságot egyesíteni tudja. Az elmúlt években létrejött össznemzeti összefogás lehetővé tette, hogy hagyományt teremtsünk. A legnagyobb történelemformáló őseink – akiknek e Hazát is köszönhetjük – tiszteletére szervezett Ősök Napja ünnepséget minden második évben rendezzük meg.

Minden nemzet életének az egyik elengedhetetlen alapeleme a kollektív nemzeti tudat. A Magyar nemzet valós hagyományainak megőrzése és átadása az egymást követő generációknak a Magyarság megmaradásának a legfontosabb záloga! A nemzetet összefogó kapcsok egyik legfontosabb eleme a nemzeti történelmünk ismerete, valamint a magyar történelem legnagyobb eseményeinek, nemzetrészeket és generációkat összekötő közös megünneplése.

További információk és majd a részletes programok folyamatosan olvashatók lesznek a hivatalos honlapon: www.kurultaj.hu és a hivatalos facebook oldalunkon: Kurultaj-Magyar Törzsi Gyűlés (közösség)http://www.facebook.com/kurultaj

Emlékezzünk együtt büszkén és méltósággal!

Minden magyar testvérünket szeretettel várjuk !

Magyar Turán Szövetség

 

Forrás: http://osoknapja.hu/meghivo.html